BUSINESS OPPORTUNITY

Kenapa Saya Join SHAKLEE?


Rasanya semua orang tau Shaklee sudah lama menapak di Malaysia kan? Tapi dulu kalau kita nak beli barang tidak semudah sekarang kan. Saya diperkenalkan dengan Shaklee oleh pakcik saya Wan Zamdan b. Wan Ali. Masa tu saya masih bersekolah kalau tak silap. Pakcik Dan selalu bagi je kat kami sebab dia cakap produk ni memang bagus. 

Zaman berlalu, ramai orang dah lupakan Shaklee. Apabila masuk ke zaman dah ada anak ni banyak dengar pasal Shaklee balik. Pos-pos kat blog pun banyak. Kebetulan saya pulak sedang mencari produk untuk menambahkan susu badan untuk anak yang ke-2. Nak beli susah sangat masa tu sebab tak jumpa siapa ahli yang boleh bagi consultation. Jadi kawan saya bercadang untuk masuk ahli. Kami beli pakai ID dia tanpa ada consultation dari sesiapa. Kebetulan kawan saya ni pun masuk suka-suka je sebab memang kami nak pakai tapi kebanyakan yang menjual dengan kami berbeza harga.

Sehinggalah pada satu hari saya ada terbaca berkenaan Shaklee juga memberi peluang untuk kita menjana pendapatan. Jadi saya pun terdetik untuk mencuba peluang ini. Lagipun Shaklee memang dah terkenal dari dulu. 

Oct 2013 bermulalah saya menjadi ahli Shaklee yang sah. Sehingga kini, saya rasa tak menyesal pun melaburkan sebanyak RM75 untuk memulakan bisness sebagai ahli Shaklee. Malah pada bulan pertama je saya dah dapat pulangan saya balik.


BAGAIMANA CARA MENJADI AHLI SHAKLEE

ada 2 pilihan

1. Yuran Pendaftaran hanya RM65 + postage RM10.
Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide
dan business manual.

ATAU

2. Membuat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value) ,
Ia bersamaan dengan RM650. Anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30). Penjimatan hampir RM100.

Boleh hubungi saya untuk mendaftar, atau gunakan ID 1088168 (Aisyah Nadzry) sebagai SPONSOR.

Keahlian Shaklee adalah seumur hidup. tidak perlu renew each year ya.

BAGAIMANA MENDAPAT CASH BONUS..!

Kalau dah tujuan utama masuk Shaklee adalah untuk menambahkan pendapatan, semestinya kita mengharapkan cash bonus kan.
Nak dapatkan cash bonus bukanlah sesukar mana. Mesti bermula dengan angka kecik dulu kemudian barulah dapat yang besar. Ini selalu ditekankan oleh generasi keturunan kami yang terdahulu. Tak ada yang kecik maka tak ada la yang besar. Nak memulakan perniagaan kita kena ada azam untuk berjaya. Janganlah mula-mula masuk je dah mengharapkan kita dapat cash bonus 4 angka
tuk mendapatkan cash bonus anda perlu kumpul point dalam masa sebulan. Point itu akan ditukarkan kepada cash bonus dan dikreditkan ke akaun anda pada setiap tengah bulan iaitu pada 14 hb jika anda layak.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1. Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2. Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan. (5% - 21%)

3. Bepeluang membuat bisness Shaklee, (online dan offline) dengan bantuan MENTOR.

4. Access kepada special group kami Maria Firdaus' Millionaire In Shaklee (MFMS) untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk - produk Shaklee.

5. Akan dimasukkan di dalam secret group Shaklee di Facebook. Dalam group ni anda akan didedahkan dengan rahsia bagaimana cara menjalankan business online. Di sini juga anda akan dapat menimba ilmu serta mengetahuai rahsia kejayaandari orang yang terdahulu. Di sini juga anda dapat bantuan serta khidmat nasihat berkenaan dengan perniagaan Shaklee serta pemakanan yang betul.

Jika hendak berjaya kita perlu dikelilingi oleh orang yang berjaya. Motivasi serta tunjuk ajar dari mereka amat penting untuk berjaya.

SELAMAT DATANG


Aisyah Nadzry
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 1066148

Call/SMS/Whatsapp : 012-2081702


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sekian..

Semoga blog ini memberi manfaat kepada semua.